| Autor |
Wniosek o przynanie obywatelstwa PKR |
Giovanni Ganganelli
U�ytkownik
Post�w: 16
Data rejestracji: 28.12.08 |
| Dodane dnia 04-04-2009 16:38 |
|
|
Wasza Świątobliwość! Wasza Ekscelencjo Regencie! Wasze Ekscelencje!
Uprzejmie wnoszę o przyznanie mi obywatelstwa Państwa Kościelnego Rotria. Możliwość uzyskania owego gwarantuje mi Traktat o Unii PKR i KE z dn. 11 listopada 2008 roku. Konkretnie Art. 7 tejże umowy.
Jestem z pochodzenia Elderlandczykiem, tam aktywnie działam i biorę czynny udział w życiu politycznym państwa. Od kilku tygodni należę do Rady Regencyjnej KE i zajmuję się w niej polityką zagraniczną Elderlandu. Chciałbym uzyskać obywatelstwo rotryjskie, w celu dalszego pogłębiania współpracy między naszymi państwami oraz prywatnej chęci rozpoczęcia działalności w Państwie Kościelnym.
Wiarę rotryjsko-katolicką oczywiście przyjąłem, a moje nazwisko pojawia się od lata 2008 roku na wszystkich spisach wiernych przeprowadzanych w Królestwie Elderlandu. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku i owocną współpracę.
Edytowane przez Giovanni Ganganelli dnia 04-04-2009 16:41 |
|
| Autor |
RE: Wniosek o przynanie obywatelstwa PKR |
Marco kard de Zepp SJ
Super Administrator

Post�w: 744
Data rejestracji: 17.12.08 |
| Dodane dnia 04-04-2009 22:55 |
|
|
Wniosek zostaje pozytywnie rozpatrzony. Witam sojusznika z Elderandu!
OB-9/2009 ws. nadania obywatelstwa
Art. 1. Nadaje się obywatelstwo rotryjskie Bratu Adrianowi hrabiemu Scott.
Art. 2. Postanowienie wchodzi w życie z chwilą ogłoszenia.
(-) Marco de Zepp Cardinalis Camerarius Regens Princeps Surmeniae Rector Academiae Rotriae
(-) Marco de Zepp\r\nCardinalis Camerarius Regens\r\nPraefectus Generalis\r\nPrinceps Surmeniae\r\nRector Academiae Rotriae |
|
| Autor |
ks prof Victorjos kard de Zepp
U�ytkownik

Post�w: 514
Miejscowo��: Rotria
Data rejestracji: 18.12.08 |
| Dodane dnia 05-04-2009 06:42 |
|
|
Brat Adrian wyręczył już mnie . Nie musiałem mu o niczym przypominać .
NA URLOPIE. WRACA POD KONIEC SIERPNIA.\r\n\r\n \r\nJego Wysokość i Eminencja, Victorjos Paulosigos de Zepp, Królestwa Surmeńskiego Książę, Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał, Królewskiej Akademii Nauk prawa profesor, Uniwersytetu Rotryjskiego teologii magister |
|
| Autor |
Marco kard de Zepp SJ
Super Administrator

Post�w: 744
Data rejestracji: 17.12.08 |
| Dodane dnia 05-04-2009 10:49 |
|
|
Tak
(-) Marco de Zepp\r\nCardinalis Camerarius Regens\r\nPraefectus Generalis\r\nPrinceps Surmeniae\r\nRector Academiae Rotriae |
|
| Autor |
Giovanni Ganganelli
U�ytkownik
Post�w: 16
Data rejestracji: 28.12.08 |
| Dodane dnia 05-04-2009 15:48 |
|
|
Ano 
|