| Autor |
Tv Rotria |
Abp Tomasz du vallon SJ
U�ytkownik

Post�w: 394
Data rejestracji: 19.12.08 |
| Dodane dnia 17-02-2009 20:37 |
|
|
|
Na starej stronie była TV Rotria czemu na nowej nie ma dalszej działalności telewizji ? Z telewizji nie tylko ciekawych rzeczy można się dowiedzieć ale także pokazywało to ,że Rotria nie jest gorsza od innych v-państw i też mamy telewizje. |
|
| Autor |
RE: Tv Rotria |
Arcybiskup Pietro Mancini
U�ytkownik
Post�w: 242
Data rejestracji: 27.01.09 |
| Dodane dnia 17-02-2009 21:54 |
|
|
Moja wytwórnia będzie produkowała filmy do TV Rotria
(-) Arcybiskup Pietro Mancini |
|
| Autor |
Marco kard de Zepp SJ
Super Administrator

Post�w: 744
Data rejestracji: 17.12.08 |
| Dodane dnia 18-02-2009 15:44 |
|
|
Zgadzam się. Ja jestem zbyt kiepski w pracy z wideo i audio, żeby się tym zajmować 
(-) Marco de Zepp\r\nCardinalis Camerarius Regens\r\nPraefectus Generalis\r\nPrinceps Surmeniae\r\nRector Academiae Rotriae |
|
| Autor |
Percip
U�ytkownik
Post�w: 301
Data rejestracji: 20.12.08 |
| Dodane dnia 18-02-2009 16:57 |
|
|
Bracie Marco nie było źle, zawsze przynajmniej można było sobie posłuchać ciekawych informacji tylko graficznie było słabo.
|
|
| Autor |
ks prof Victorjos kard de Zepp
U�ytkownik

Post�w: 514
Miejscowo��: Rotria
Data rejestracji: 18.12.08 |
| Dodane dnia 19-02-2009 02:12 |
|
|
Moim zdaniem, zamiast tworzyć własną telewizję, można utworzyć wydział TVT w Rotrii, bo to jest chyba najlepiej działająca telewizja v-świata. Zamiast dzielić, powinniśmy wspomagać.
NA URLOPIE. WRACA POD KONIEC SIERPNIA.\r\n\r\n \r\nJego Wysokość i Eminencja, Victorjos Paulosigos de Zepp, Królestwa Surmeńskiego Książę, Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał, Królewskiej Akademii Nauk prawa profesor, Uniwersytetu Rotryjskiego teologii magister |
|
| Autor |
Arcybiskup Pietro Mancini
U�ytkownik
Post�w: 242
Data rejestracji: 27.01.09 |
| Dodane dnia 20-02-2009 23:07 |
|
|
|
ks prof Victor kard de Zepp napisał/a: Moim zdaniem, zamiast tworzyć własną telewizję, można utworzyć wydział TVT w Rotrii, bo to jest chyba najlepiej działająca telewizja v-świata. Zamiast dzielić, powinniśmy wspomagać.
Właśnie zostałem wyznaczony przez Jego Świątobliwość do zrealizowania tego pomysłu.
(-) Arcybiskup Pietro Mancini |
|
| Autor |
U�ytkownik

| Dodane dnia 25-02-2009 22:43 |
|
|
Cieszę się, bo jestem dużym fanem TVT.
NA URLOPIE. WRACA POD KONIEC SIERPNIA.\r\n\r\n \r\nJego Wysokość i Eminencja, Victorjos Paulosigos de Zepp, Królestwa Surmeńskiego Książę, Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał, Królewskiej Akademii Nauk prawa profesor, Uniwersytetu Rotryjskiego teologii magister |
|
| Autor |
Karolina Sobieszek
U�ytkownik
Post�w: 24
| Dodane dnia 26-02-2009 14:38 |
|
|
Zespół redaktorski TVT również się cieszy z dodatkowej pomocy. ;-)
(-) Karolina von Lichtenstein-Sobieszek\r\nAmbasador Księstwa Sarmacji przy Jego Świątobliwości, Sykstusie I |
|
| Autor |
U�ytkownik

| Dodane dnia 27-02-2009 04:55 |
|
|
A Pani Ambasador pracuje z TVT?
|
| Autor |
Marco kard de Zepp SJ
Super Administrator

| Dodane dnia 27-02-2009 12:59 |
|
|
Chyba nie, ale TVT jest bliskie wszystkim Trizondalczykom.
(-) Marco de Zepp\r\nCardinalis Camerarius Regens\r\nPraefectus Generalis\r\nPrinceps Surmeniae\r\nRector Academiae Rotriae |
|
| Autor |
Karolina Sobieszek
U�ytkownik
Post�w: 24
| Dodane dnia 28-02-2009 16:34 |
|
|
Owszem, pracuję w TVT. :-)
(-) Karolina von Lichtenstein-Sobieszek\r\nAmbasador Księstwa Sarmacji przy Jego Świątobliwości, Sykstusie I |
|
| Autor |
Marco kard de Zepp SJ
Super Administrator

| Dodane dnia 28-02-2009 21:40 |
|
|
OoO, nie wiedziałem
|
| Autor |
Abp Tomasz du vallon SJ
U�ytkownik

| Dodane dnia 01-03-2009 11:05 |
|
|
|
Mały błąd jest w tym wydaniu TVT powiedziane jest ,że koronacja Syktusa I była 28 Lutego a jest dopiero 7 Marca |
|
| Autor |
Marco kard de Zepp SJ
Super Administrator

| Dodane dnia 01-03-2009 13:39 |
|
|
Też zauważyłem 
|
| Autor |
Abp Tomasz du vallon SJ
U�ytkownik

| Dodane dnia 01-03-2009 14:23 |
|
|
|
To nie jest duży błąd ale jak ktoś nie wie ,że koronacje będzie 7 marca to może nie przyjść ale większość zainteresowanych osób koronacją zna dokładny termin więc zbytnio liczby osób na koronacji nie zmieni ale w ogóle wydanie bardzo ciekawe. |
|
| Autor |
Percip
U�ytkownik
Post�w: 301
Data rejestracji: 20.12.08 |
| Dodane dnia 01-03-2009 15:07 |
|
|
A jeszcze tego wydania nie obejrzałem, ale jak będę miał czas to sobie obejrzę, pewnie jak zwykle wydanie przygotowane perfekcyjnie 
|
|
| Autor |
U�ytkownik

| Dodane dnia 01-03-2009 21:30 |
|
|
Zgadzam się. Każde wydanie jest dobre.
|